2016. 05. 15.

Szorzókártyák speciálisan/ SPECIAL MULTIPLICATION CARDS

Sziasztok!
 
Egy kicsit "újratöltöm" ezt a témát:) 
Amikor kinyomtattam rájöttem, hogy mi valószínű nagyobb méretben fogjuk használni majd ezeket a kártyákat, ezért újból felkerül posztként ez a játék, és így van, akinek tényleg új lesz! Nagyon sokan érdeklődtek a szorzókártyák iránt. Többen megköszönték és kifejezték, hogy milyen. Ezért talán nem gond, hogy újra foglalkozunk vele. A poszt alján találjátok a nagyobb kép- és számméretet, ami a speciális igényű gyermekek számára adhat könnyebbséget!
 
Olyan szorzást gyakorló kártyákat ajánlok nektek, ahol állatok, gyümölcsök, játékok képei segítik az eredmény megtanulását:) 
Úgy működik, hogy a kép egyik felét (szorzás képlet) össze kell párosítani a kép másik felével (eredmény). Így rögzülhet a teljes eredmény ( pl. 2 x 3 =6). A párok megtalálása akár puzzleként is használható. (Egy ismerősöm készítette el, köszönet érte.) Bízom benne, hogy sokan fogják örömmel használni ezeket a kártyákat. Akár iskolákban, fejlesztőcentrumokban és otthonra is bátran ajánlom!


Bízom benne, hogy ezáltal gyorsabban elsajátítják a gyerekek a a szorzótáblát. Szavak tanításához is használhatóak a kártyák, sőt kategóriákat is becsempészhetünk a képek párosítása közben.
Pl.:vadállatok , erdőben élők, háziállatok, madarak, zöldségek-gyümölcsök, Játékoknál lányos és fiús játékok v.levegőben-vízben-szárazföldön közlekedő járművek. Sok lehetőség van ezekkel a lapokkal, ha még a szorzás korai is:) Így kicsiknek és nagyobbaknak is hasznos lehet!



Érdemes laminálni a kártyákat, majd szétvágni és kezdődhet is a játékos tanulás:)
Élénk színek is segítik, hogy könnyebben memorizálhatóak legyenek az eredmények! 
Jó szórakozást!

Amennyiben szeretnétek anyagilag is támogatni ezt a munkát,
ezen a számlaszámon megtehetitek: 11773030-00017037 OTP Bank
Nasinszky Ágnes

Így egyre több gyermeknek és szülőnek lehet segítség ez az oldal és több speciális igényű gyermek számára készülhetnek még használható fejlesztőanyagok.

Hálás köszönet:)Ági

vebben:ITT


A kártyákat innen tudjátok letölteni A/4 méretben, 1 lapon 8 kártyával,2. osztályosoknak:
https://drive.google.com/folderview?id=0BxGLm9YTn-9baDQ4eGtNVGVXbG8&usp=sharing
Nagyobb méretben a speciális gyermekeknek ajánlom A/3 méretben: ITT 
Updated multiplication cards J
A/4-es méretben, 1 lapon 4 kártyás:/I recommend them in a larger size for children with special needs. A4 size, 4 cards per sheet:
https://drive.google.com/folderview?id=0BxGLm9YTn-9bVlFDdnRIVlJWeTg&usp=sharing
If you wish to sponsor this work, you can donate money through the following bank account: 11773030-00017037 OTP Bank  Nasinszky Ágnes

Thus my site can help more and more children and parents and more usable worksheets can be prepared for children with special needs.
more here

Many thanks, Ági               








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése