2014. 02. 19.

Okos doboz

Egyszervolt, hol nem volt –Okos Doboz 

Hogy élmény legyen a tanulás!-  ezzel a mottóval készült az Okos Doboz, az egyszervolt.hu új terméke, amely teljesen magyar fejlesztésű digitális teszt- és feladatgyűjtemény .
A feladatok fejlesztése során a Nemzeti alaptanterv hat kiemelt tantárgyának (magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, vizuális kultúra, ének-zene) összes témaköréhez, mintegy 170 kerettantervi témakör mindegyikéhez készültek feladatsorok. Az Okos Doboz 251 feladatsorral rendelkezik, feladatsoronként 6 feladattal, azaz 1506 feladaton keresztül ad lehetőséget a gyakorlásra, tudásmérésre.

Okos Doboz a tanórán!

Hogyan fogjunk hozzá a digitális foglalkozás tervezésének?
Mi sem egyszerűbb ennél.
Kipróbált óravázlatokkal segítünk abban, hogy a digitális taneszközöket hogyan lehet gördülékenyen a tanórába illeszteni, amely színesebbé, érdekesebbé, változatosabbá teszi a foglalkozást!
Az Okos Dobozt 1200 tanuló, 50 pedagógus tesztelte összesen 17 iskolában!

Tanulj könnyen az Okos Dobozzal!

A digitális taneszköz előtérbe helyezi a 21. századi képességek fejlesztését, a differenciálást, a magasabb gondolkodási műveletek alkalmazását, keresőfelületével a hatékony, tudatos alkalmazást támogatja.  Fontos még, hogy a digitális feladatgyűjtemény egységes mérés-értékelési rendszerre épül, amelynek középpontjában a pozitív megerősítés és a motiválás áll. Hasznos előnye még, hogy az első osztályos tananyagokat hangalámondással segítettük.

A második félév tervezésében jó gyakorlatokkal segítünk a pedagógusoknak.
Tapasztalt, digitális pedagógiában jártas pedagógusok osztottak meg velünk hasznos tanácsokat, gyakorlati fogásokat.
Az egyéni készség-képességfejlesztés, a sajátos nevelési igényű tanulók felzárkóztatása és a tehetséggondozás sem maradhat el!


Pedagógusképzés 2014-ben is!

Ebben az évben is segíteni kívánjuk a pedagógusok hatékony munkáját!
“Digitális írástudás és tanulási környezet használata a pedagógiai gyakorlatban” címmel hirdetjük meg az Okos Doboz tanórai és tanórán kívüli használatát bemutató akkreditált pedagógus képzésünket az alsó tagozatban tanítók számára.

Tanulás-módszertani, iskolaválasztási és egyéni fejlesztési tanácsadást is tartunk pedagógusoknak, szülőknek akik érdekes digitális foglalkozásokat, egyéni fejlesztéseket szeretnének tervezni  gyermekeik számára.
2013. január 8-tól minden szerdán és csütörtökön 16-18 óráig állunk a kedves szülők és pedagógusok rendelkezésére.

Egyéni egyeztetés alapján várjuk az érdeklődőket info@okosdoboz.hu címünkön!



https://drive.google.com/file/d/0BxGLm9YTn-9bVXlZV0NCVHNwWDlQOUd3U1FaZXppNldSRXhR/edit?usp=sharing


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése