2014. 01. 13.

„Egyszer volt, hol nem volt…”

Figyelmetekbe ajánlom ezeket az interjúkat:
  


„Egyszer volt, hol nem volt…”…volt egyszer egy „Oscar-díjas” gyermekhonlap
 




"– Kimondottan a gyermekkultúrára koncentráltunk, a mesék, versek, dalok és játékok mellett szerettük volna tájékoztatni a látogatókat a színvonalas színház, mozi és egyéb, gyermekek számára rendezett eseményekről is. A technika gyors fejlődésével már mesefilmek és egyéb „mozgó” tartalmak is megjelenhettek...
Igazából nagyon fontos volt számunkra, hogy a szülők számára is legyenek hasznos információk az oldalon, ugyanis nem titkolt célunk, hogy a gyerekeket a szüleikkel együtt ültessük le a gép elé, hogy ne magányos, izolált időtöltés, hanem örömteli, közös élmény legyen az Egyszervolt.hu tartalmainak böngészése...."
http://hetek.hu/eletmod/201401/egyszer_volt_hol_nem_volt


 A legnagyobb fogyatékosság a közöny
"Nagy a várakozás az egyik budai gyermekotthonban. Itt élnek a Csemeték, azok az állami gondozott gyerekek, akikről lemondtak a szüleik, és legtöbbjük valamilyen speciális ellátásra is szorul. Néhány év óta az ő életüket igyekszik szebbé tenni Snow Andrea, aki nem csak az ünnepek idején gondol rájuk. Andrea maratoni futó, és rendszeresen jó­tékony célokért áll a rajtvonalhoz. A jótékony futás­- nak köszönhetően a Csemetéknek már a második speciális felszereltségű kisbuszt készülnek meg­vásárolni."
http://hetek.hu/eletmod/201401/a_legnagyobb_fogyatekossag_a_kozony





  Egy csepp segítség
"Mindannyiunk életében adódhatnak váratlan fordulatok. Vannak, akiket legyűrnek a nehézségek, és vannak, akik a nehézségeken felülkerekedve mások számára is képesek reményt adni."
 

 http://hetek.hu/arcok/201401/egy_csepp_segitseg
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése